Fara & Azri


My name: fara azri
My Fotopage: http://faraazri.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
-
Other: -
Friends:
Syarina Family
Latest entry:Update Capika 3 bulan...
Capika dah pun 3 bulan skang...badan dia pun dah makin tegap...leher pun dah tegak, dah keras...hari tu masa checkup 3 bulan tu dia kena enjek...dia punya menangis...bukan mian lagi kuatnya...menangis la sekuat-kuat hati dia...bila dipujuk2...ok la...dah senyap tu, dah di pakaikan seluar semula, misi yg enjek dia agah2 la dia...pastu dia gelak pulak...mcm seronok sgt je...padalah baru baper minit sblm tu nangis sekuat hati....hehehe...macam2 la anak ibu ni... LOL View this Fotopage entry
alin yajid
Latest entry:Gotong Royong Jabatan
Apa yang penting... kerje same.. ! View this Fotopage entry
Calon peladang jaya
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
Mamy Mona And Dady Medy
Latest entry:::: Introducing Our Second Prince :) :::
Just nak inform bagi yg belum tau. Aku da selamat deliver our second baby on 23 January 2009 @ Hospital Pusrawi KL. Alhamdulillah mamy n baby sihat :). Now confinement @ Gombak (= umah MIL). Introducing our lil' sweetheart - Prince Ammar Hafiey B. Hamdy p/s: Skang aku jarang hapdet FP, kalau hapdet pun cite2 yg ada byk gamba jek hehe. so kalau windo2 jengah aje ke blog http://mamykepoci.blogspot.com/(Mamy Kimy n Hafiey.) ye. Till then View this Fotopage entry
fathinz cantiQue beautiful weddings
Latest entry:MOVED
dear all, WE HAVE A NEW BLOG !! WE HAVE A NEW BLOG !! WE HAVE A NEW BLOG !! WEDDING : http://www.whatalovelywedding.com FATHINZ PERSONAL BLOG : http://fathinz.wordpress.com BELOVED AL RAYYAN : http://azmihanialrayyan.wordpress.com see u there..!! ;-) View this Fotopage entry
kan dah kena rintik kat al rayyan..~
Aida Olwitz
Latest entry:Di hari raya puasa....2008
Dah lama saya tak update fp nih... mmg malas n bz jerk!! nih kebetulan cuti sekolah buat2 la free wpn jadual musim cuti adalah terlalu padat.Sampai nak balik Kedah pon sempat 4hari jer, tu pun balik raya haji.....lepasa nih sambung dgn keje2 yang sngaja cari utk ilangkan boring sementara nak buakak sekolah.. star 16hb nih dah masuk kelas menjahit... konon2 nak jahit baju sendiri lah nanti... hehehhe.. ok enjoy da pic for the last hari raya walaupun sok dah nak raya haji... heheheh..... gambar2 kat sisni ... View this Fotopage entry
naDia suYat
Latest entry:I'm Yours by Jason Mraz
This is my most-listen-to song at the moment. It reminded me of the "50 First Date" movie. Such a shweeettt song, isn't..? Enjoy......! * http://www.youtube.com/watch?v=ENmQfEqeBMk Dear B, i'm all yours.... ;-) View this Fotopage entry
wardah hanim
Latest entry:Kenduri 02
View this Fotopage entry
my pics
Latest entry:gambar iman yg terlampau
bukak baju ok baby mummy...scene terlampau ni diamik masa tuko baju sbb iman termuntah di atas diri sendiri...hehe kalau la iman dah beso pastu tengok balik gambo ni mesti dia bengang gile ngan mummy dia... LOL View this Fotopage entry
izs sam
Latest entry:Welcome to Surabaya
We departed from Kuala Lumpur in the afternoon of April 9, 2008. After about two hours flight, we arrived in Surabaya, Indonesia at around 6:00pm in Surabaya time, which was about 5:00pm in Malaysian time. The sky was getting dark and the night air felt very cooling. Air Asia's round trip tickets cost me about RM200. The flight was okay. A bit hectic but... okay. People started to stand up to open the overhead compartment once the flight touch the ground....although there was no indication yet to unf... View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
wan arin
Latest entry:Ieda kawen..
Ari ni kita org pegi kawen adik Ida kat Gemencheh.. Semalam lagi kita org bertolak ke Kuala Pilah dulu. Lepak kat kg Arin semalam.. so ari ni tak de la kena keluar awal sangat.. paling best nya, balik kampung tangan kosong je. Kad lupa plak bawak.. nak tepon ida, nombornya tak de.. tak pasal2 kena tepon Umie kat Florida, US dulu hehe.. Sian Umie, masa tepon tu dia tengah tido.. dah la tak sehat.. esoknya kul 11.45 kita org bertolak dari KP.. sesat la jgk.. sampai plak ke pekan tampin.. tapi sampai k... View this Fotopage entry
Lady Bird
Latest entry:Fresh Flower Engagement
A refreshing roses theme.. View this Fotopage entry
alias afishah
Latest entry:anis dan fahim di nexus karambunai
View this Fotopage entry
mama ammar
Latest entry:acu konvo + besday ammar
gambar masa acu konvo, ngan special cake yg mama buat utk ammar. lately ni, mama excited buat kek, kuih ngan puding mesti adik ammar nanti pandai masak...hehhehe utk raya ni, mama ammar berjaya buat kuih sarang semut ngan almond london untuk julung2 kalinya... View this Fotopage entry
kek mama yg buat
malin comei
Latest entry:My wedding ceremony .. 25/8/07 & 1/9/07
Alhamdulillah, syukur kepadaNya tanggal 24/8/07 jam 9.50 mlm aku slamat bergelar isteri kepada suami aku. hehe. tarikh bersejarah yg xmungkin aku lupa. so, kenkawan, tgkla dulu ape yg aku sempat update ni ek. xsempat lagi aku nk karang ayat pepanjang. kepada semua kenkwn (xkira la kwn sekolah, kwn kt UTM & oficemates) yg sudi hadir kenduri aku, tima kasih bebanyak ek. seeing u guys on my big day really meant a lot to me.. thanx again..muahsss, syg korang!!!! View this Fotopage entry
Jaz Lin
Latest entry:Cotton-candy collections
for more info please http://azzaliza.fotopages.com(click here) View this Fotopage entry
azrulis isazrul
Latest entry:Heitech's Dinner
Theme : Dinner with Stars View this Fotopage entry
m. nasir tgh perfomed lagu hati emas
NIAZULIANA SAPHIRA saarani
Latest entry:MAJLIS PERKAHWINAN 12 MAC 2005
View this Fotopage entry
First Mom
Latest entry:Uncle Sara's Wedding
Edzal, mommy and papa at Uncle Sara's wedding. It's really fun.. View this Fotopage entry
Uncle Sara and wife.. So beautiful..
mama hadwan
Latest entry:salam aidilfitri
View this Fotopage entry
ramainya makcik2 keliling
Adi Lyna
Latest entry:Our baby...
For more information, please visit http://adilyna.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry
abis dah...:)
Norizan Mansor
View this Fotopage latest entry
Beloved adam naufal
Nurul Hidayah
View this Fotopage latest entry
Ilyana Azni
Latest entry:Edisi 'Perasan' Tuan Punya Fotopages
hehe..lama dah yana tak muncul dlm ni.. so sekali sekala nak gakla 'terperasan'.. :-> tp kan kawan shafiq ckp (org panggil dia 'korea') muka yana mcm rita rudaini..waa yana tak sukala.. :-S langsung tak sama kan? :P oh lupa nak kenalkan..yg kena sekeh ngan yana tu adik angkat yana..hehe..nama dia fiza..ada sesapa nak berkenalan? :-) dia ni baik tau..tp kadang2 suka merajuk(jgn marah fiza)..apapun..akak sayang fiza.. ;-) View this Fotopage entry
akmar ahmad
Latest entry:Bali part II
huhu..baru dpt jumpe cd yang i burn after the trip.. View this Fotopage entry
ghostly figurine
mohd faizan
View this Fotopage latest entry
zarina junet
Latest entry:Wedding day..21 August 2005..
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
nis cat
Latest entry:we are moving....
this is my last entry here...i'm ashamed that i haven't done this earlier..:-( i'm now in the early stage of 'kemas' rumah baru..it's still a bit unorganised... i will keep this page up until end of march, and will close down my account here completely then, thank you ;-) do visit us at http://hanifamily.wordpress.com :-> View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016