Fara & Azri

By: fara azri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hari bahagia....

teddy waiting...
betul ke awak nk kawin tanpa paksaan?..
ya pak imam..
View all 161 photos...
hari2 bahagia... insyaAllah....

alhamdulillah sumer nye berjalan seperti yang dirancangkan..
menikah kul 9.30 pagi.. syukur alhamdulillah... skali lafaz ku milikmu.......
majlis nikah pagi tu last dalam kul 11.00 gak la..
lepak2.. kul 1230 siap utk sanding petang...
sanding kul 2.00 abg amin n k shima.. timing lari sket..
kul 3.00 fara n azri plak sanding..
3.30 makan damai..

terima kasih kat kawan2 yang datang.. memeriahkan majlis... sorry ler tak dapat nak melayan sangat..
kene kontrol cun mak andam kata..

terima kasih pada k. CT dan abg nazri dan k aja... Andaman Sri Pinang, Pontian Johor... (iklan free ni kak t... )

mekap k shima, fara k ct yang wat.. photograper abg nazri...

tp gambo2 yang ada dlam ni sumer dari kamera sendiri.. TQ to adinda nurulhafizah 4 all d picts..

abg ajan.. k awin.. flower girl, flower boys.. yana,.. nabilah..
mama.. babah.. family SP sumer.. mak, pak long.. mak long...dik na...kak za.. kak ta...
pakcik n makcik yang buatkan hantaran...
sumer2 la...

enjoy d pict...

more pics Nis and Jijah


Friday, 1-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
majlis yasinan kawan² mama...

ha.. penuh dah.. stat dah pun..
cek sumer mknn siap dah ke blom.. kata mama...
khusyukk... :)
View all 6 photos...
terima kasih untuk sumer yang hadir...


Saturday, 25-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
chomi yg hyper chomeeee

chomi kejenyer makan orang.. sume jadi mangsa..
so pasang la menda tu takbagi dia gigit2..punya la ngamok..
bila dah dibebaskan punyalah marah nyer dia kat ketas tu....
View all 4 photos...

marah kat ketas sampai letih sangat.. tido pun tak hingattt.....


Sunday, 19-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jalan jalan p klia...

 
 
 
View all 9 photos...
semalam ngan mama, yana p shah alam umah abang ajan sbb nk p amik fizah...
samapi umah abang ajan, iman dan harrith tanya.. 'atuk mana?'..

ehehe.. atuk tak ikut tapi atuk bagi sumi..

ahad p klia, amik fizah.. pastu trus balik pontian.. singgah melaka umah itam..

tp gambo yang ada cuma kat masjid klia.. sbb time tu je tingat nk gambo..


Tuesday, 14-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
juz wanna share..



got this from a fren of mine... ikiki... anak saper la nih...
adik dia pun cam happy je kakak dia 'main' ngan dia...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net