Fara & Azri

By: fara azri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Jan-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
Pindah ke blogger

pindah ke faraazri blog


Tuesday, 1-Jan-2008 15:23 Email | Share | | Bookmark
Haziq Solihin

 
 
 
haziq/solleh anak abg amin.. abg yang sulung... 1 tahun 3 bulan umur dia... comey kan?..
senyummm ajer..
baru pandai berjalan.. baru je baper hari dpt kaki.. eheheh....






Monday, 31-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
tahun berganti lagi...

selamat tinggal 2007.. hari ni last day 2007..
setiap kali masuk tahun baru, teringat2 macam2 spekulasi timbul masa nak masuk tahun 2000 dulu... millennium bug or Y2K problem.... ihii.. rasa macam baru jek.. padahal dh 7 tahun berlalu..
asal masuk tahun baru je, radio mula la wat topik 'apa azam anda untuk tahun baru ini??'..
bosan.. balik-balik topik yang sama... pastu ramai la berkongsi azam masing2.. balik2 dengar benda yang sama...uhuu..
yang pastinya paling best bila masuk tahun baru ialah cuti.. ahaha...
saya nyer plan cuti esok nak mengemas rumah.. banyak bil2 lama yang tak tersusun.. melambak je kat rak buku tu... bukannyer tak de fail.. tp MALAS nk susun.. ahaha.. penyakit M dh mula...
sbnrnya asal je cuti, macam2 rancangan timbul.. nak wat itu la.. nk wat ini la.. nk rehat la... tp sumer nyer nak wat dalam hari yang sama.. ahaha....
kadang2 tu rasa dh malas nk kerja.. dok umah rehat.. dapat la buat segala hobi yang dh tinggal selama ni.. melukis, menjahit.. belajar menyulam.. mengemas rumah.. berkebun... even berangan nak bertukang.. ahahah.... tapi nanti kalo dh dok umah mesti ada rasa boring jugak kan?.. lagi la kalo poket kering.. kalo sen tarak, cam ner nk berhobi2?.. nak membeli color, ribbon, cat, kayu, pokok bunga?.. sudahnya nanti dok umah tak dapat buat apa, sebab tak de duit nk beli apa2.... ahaha.. ke tu sumer alasan??...
ohoo.. malam ni mesti diorang sumer celebrate new year.. takat ni tak geti la nak bersesak2 dengan orang ramai semata2 nk countdown... tahun2 depan tak tau la plak kan?.. ahaha...
ok la macam mana pun nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2008.. semoga hari2 yang akan datang lebih baik dari hari2 semalam kita.... insyaAllah....

tak dak gamba....


Friday, 28-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
encik taboo

 
 
 
View all 6 photos...
Ada plak la yang berkenan ngan si ekor hitam anak mumu tuh... jauh sangat la nk bagi.. kat kampung sana... lagi pun kecik lagi.. syian mama dia nnt rindu..


ni encik taboo... kucing yang ada kat umah.. kot-kot la berkenan.. dh plan nk buang dari stat peknen hari tu.. tp azri la sayang sangat.. si taboo ni pun pandai la plak tiba time nak buang dia, demam la... bad mood la... ada skali tu siap makan racun lagi.. aaha.. tunjuk perasaan la tuh.. tp mujur la sket jek.. la ni dh sihat dah...sampai ke sudah ada kat umah.. tak smpai ati plak nk letak dia kat pasar borong selangor tuh...

si taboo ni kucing pompuan sebenarnya.... umur tak smpai setahun.. penakut tak hingattt.. cepat sangat terkejut... pernah skali sanggup dia terjun longkang sebab terkejut bunyi kereta.. masa tu dia baru 2 3 bulan kalo tak silap.

adik beradik dia sumer lawa2... putih ekor tinge hitam, putih ekor tinge oren, lagi satu kaler kuning.... tp sumer dah ilang.. kene curik rasanyer.. sbb mmg lawa pun.. si taboo ni la yang paling tak lawa.. ahaha.. tp mata biru....


Wednesday, 26-Dec-2007 06:05 Email | Share | | Bookmark
hahaha...

 
 
 
View all 5 photos...
rasa klako plak tengok budak2 ni seko2... ni makcik Yana nyer keje la nih...


all white....


black tail...


white long boots...
perasan tak macam yang kaler hitam tu macam kera dari tepi.. ehehe.. comey sungguh


orange spinal dots..


mumu n mumu's...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net